حذف جوش و لکه از عکس با فتوشاپ

سلام به کاربرای عزیز وب سایت آموزشی آرت گراف توی این مقاله قراره یه آموزش خیلی خفن و باهم یاد بگیریم ، توی این مقاله قراره بهتون یاد بدم که چجوری جووش ها یا لکه های صورتتونو از توی عکس هاتون با استفاده از فتوشاپ به راحتی حذف کنین.
خب خیلی وقتا پیش میاد که صورت ما توی عکس دارای جوش یا چین و چوروکی است که دوست نداریم توی عکس ما باشد برای اینکه اون جوش و لکه هارا از توی عکس حذف کنیم باید اصطلاحا عمل روتوش انجام دهیم که در ادامه بصورت کامل به شما آموزش خواهم داد که چججوری بصورت قدم به قدم جوش و لکه های صورت و از روی عکس ها با فتوشاپ حذف کنین.
ساده ترین روش حذف جوش در عکس با فتوشاپ:
راه های مختلفی برای حذف جوش در فتوشاپ وجود دارد اما ما در این مقاله ساده ترین و سریع ترین روش حذف جوش در عکس را به شما یاد خواهیم داد.
ساده ترین راه: استفاده از ابزار Spot Healing Brush
ابتدا عکس خود را در فتوشاپ باز کنید. ویرایش تصویر اصلی هیچگاه توصیه نمیشود، در نتیجه ما ابتدا با فشردن کلیدهای «Control + J» (در مک Command + J) یک کپی از لایهی تصویر خود به وجود میآوریم.
حال ابزار «Spot Healing Brush» را از نوار کناری انتخاب نموده یا کلید «J» را فشار دهید. اگر ابزار دیگری در این بخش انتخاب شده است میتوانید کلیک ماوس را بر روی ابزار نگهدارید تا زیر مجموعهی آن باز شود، یا کلیدهای «Shift + J» را فشار دهید تا ابزار انتخاب شده در بین زیر مجموعههای آن تغییر کند.
اندازهی قلم را به گونهای تغییر دهید که فقط کمی از لک مورد نظر شما بزرگتر باشد. سادهترین راه برای این کار استفاده از کلیدهای ] و [ است.
بر روی لک مورد نظر یک بار کلیک کنید تا فتوشاپ کار خود را انجام دهد. این ابزار از پیکسلهای اطراف ناحیهای که انتخاب کردهاید برای جایگزینی آن استفاده میکند.
این کار را تکرار کنید تا تمامی موارد از روی تصویر شما حذف شوند.
ابزار «Spot Healing Brush» میتواند چین و چروکها را نیز حذف کند. اندازهی آن را تنها کمی بزرگتر از چروک مورد نظر کرده و قلم را بر روی آن بکشید تا کارش را انجام دهد.
راه پیشرفته: استفاده از ابزار Healing Brush
ابزار «Spot Healing Brush» مناسب ویرایش لکهایی است که پیکسلهای زیادی در اطراف آن قرار دارد. زمانی که لک مورد نظر در کنار بخشهایی پر جزئیات نظیر موی شخص باشد، ابزار خودکار فتوشاپ نمیتواند به خوبی آن را اصلاح کند. برای مثال در تصویر زیر مشاهده میکنید که زمانی که میخواهیم بخشی را در کنار دهان شخص ویرایش کنیم، فتوشاپ گیج شده و نمیتواند به خوبی کار خود را انجام دهد.

برای دور زدن این مشکل، باید از ابزاری پیشرفتهتر استفاده کنید. ابزرار «Healing Brush» مشابه «Spot Healing Brush» است، ولی با این تفاوت که اجازه نمیدهد فتوشاپ به طور خودکار بخش را ویرایش کند، بلکه بخش نمونه را خودتان باید برای آن برگزینید.
اگر ابزار «Spot Healing Brush» را انتخاب کرده باشید، میتوانید با فشردن کلیدهای «Shift + J» ابزار «Healing Brush» را فعال کنید. همچنین با کلیک کردن و نگه داشتن ماوس بر روی ایکون این ابزار نیز میتوانید از لیست موجود، گزینهی مورد نظر خود را برگزینید.

برای حذف نقاط مختلف ابتدا باید مطمئن شوید که گزینهی «Aligned» در این ابزار فعال بوده و مقدار «Sample» نیز بر روی «Current & Below» قرار گرفته است. مقدار «Diffusion» سرعت فتوشاپ در ترکیب پیکسلها را مشخص میکند. در بیشتر مواقع مقداری حدود 4 یا 5 مناسب است.

کلید «Alt» (یا Option در مک) را نگه داشته و بر روی بخشی که میخواهید به عنوان نمونه مورد استفاده قرار دهید کلیک کنید. بهتر است بخشی را انتخاب کنید که تا حد ممکن به بخشی که میخواهید ترمیم کنید شباهت داشته باشید. برای مثال اگر ناحیهی مورد نظر در کنار لب سوژه قرار دارد، از بخشی کمی پایینتر از لب استفاده کنید.
اندازهی قلم را تنها کمی بزرگتر از بخشی کنید که قصد ترمیم آن را دارد. بر روی لک کلیک نمایید تا فتوشاپ کار خود را انجام دهد.
این پروسه را به قدری تکرار کنید تا از نتیجهی کار راضی شوید. اگر یک بخش نمونه مناسب نبود میتوانید از بخشهای دیگری نیز استفاده کنید.
اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، ممکن است آموزشهای زیر نیز برایتان کاربردی باشند:
دیدگاهتان را بنویسید